persoonsgerichte begeleiding bij school en studie

Heb je geen zin om je huiswerk te maken? Erger je je aan de vraag: “Hoe was het op school vandaag?” Weet je dat je het prima zou kunnen, maar blijven je cijfers achter?


Perquin & van der Burgh kan je helpen om efficiënter te werken en te leren, zodat je meer vrije tijd overhoudt. Om dit te bereiken gaan we vragen beantwoorden als: Waarom begin ik altijd op het laatste moment aan mijn huiswerk? Waarom ben ik altijd zo snel afgeleid als ik mijn huiswerk maak? Waarom heb ik na een slecht cijfer spijt dat ik niet eerder ben begonnen met leren, maar begin ik de volgende keer waarschijnlijk toch weer niet op tijd?

huiswerk en ontspanning

Zou het niet veel prettiger zijn wanneer je goede cijfers haalt, plezier hebt in het maken van je huiswerk en daarnaast nog genoeg tijd over houdt voor andere leuke dingen zonder het idee in je achterhoofd dat je nog “van alles voor school moet doen”? Dat kan! We maken samen met jou een gestructureerd programma om je belemmeringen aan te pakken en helpen je dit uit te voeren. Hiernaast is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Tussen het studeren door kun je een potje tafeltennissen, schaken of even een naar buiten om een frisse neus te halen.

voor ouders

voor studenten